Voetbal4u.com

Jupiler League Kjell Scherpen naar KV Oostende

Kjell Scherpen maakt het seizoen af bij KV Oostende. Hij wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Brighton. De boomlange sluitpost kwam in Engeland nog amper aan spelen toe, waardoor hij nu voor een overstap naar Oostende kiest. Eerder kwam hij uit voor FC Emmen.

Bestuurder Gauthier Ganaye laat namens Oostende weten: “Met zijn 2.04m is Kjell een boom van een vent, impressionant als hij tussen de palen staat. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al behoorlijk wat ervaring opgedaan bij Ajax en in Engeland en hij is één van dé opkomende talenten in het Nederlandse voetbal.”

“Het was één van onze prioriteiten om er een sterke extra doelman bij te halen en met Kjell zijn komst hebben we dat zeker en vast gedaan”, aldus Ganaye. Scherpen speelde één keer voor Brighton, in een bekerwedstrijd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *