Voetbal4u.com

OFFICIEEL: Aubameyang voor 3,5 jaar naar FC Barcelona

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

FC Barcelona heeft zich versterkt met Pierre-Emerick Aubameyang. Hij heeft een contract voor 3,5 jaar getekend bij de Catalaanse gevallen grootmacht. Wel hebben beide partijen de mogelijkheid om in 2023 al afscheid van elkaar te nemen.

In de verbintenis is tevens een transferclausule opgenomen van honderd miljoen euro, laten de Catalanen weten. Aubameyang levert een fors deel van zijn salaris in om voor Barça te kunnen tekenen. Bij Arsenal verdiende hij zo’n vier ton per week. De Londenaren verscheurden dinsdag al zijn contract.

Aubameyang stapte maandag al op het vliegtuig naar Barcelona, maar kort na zijn aankomst leek hij door zijn megasalaris bij Arsenal een transfer op zijn buik te kunnen schrijven. Barça wist de onderhandelingen echter vlot te trekken en nu is de deal met hulp van The Gunners alsnog afgerond.

De transfer is des te opmerkelijker, omdat Aubameyang door blessures en onprofessioneel gedrag maandenlang niet in actie kwam voor Arsenal. Hij moest bovendien de Afrika Cup staken, omdat hij kampte met hartproblemen als gevolg van een coronabesmetting. De ernst daarvan is nog niet bekend.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *