Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars vindt mogelijk snel nieuwe club’

Marc Overmars is niet langer meer de TD van Ajax omdat hij zich misdragen heeft tegenover meerdere vrouwen binnen de organisatie. Maar het is nog maar de vraag hoelang hij zonder baan blijft. Onlangs nam Newcastle United namelijk nog contact met hem op.

De beleidsbepaler wimpelde The Magpies af, maar die zouden hem nu kunnen ‘redden’. Althans, volgens het Engelse dagblad Mirror is dat een mogelijkheid. De krant schrijft: “Tóch is het de verwachting dat hij aanbiedingen krijgt.”

Volgens het genoemde medium heeft dat alles te maken met de reputatie van Overmars: “In de afgelopen negen jaar bij Ajax heeft hij laten zien dat hij oog heeft voor het identificeren en rekruteren van ‘world-class talent’. Bovendien zwaait een Saoedi-Arabisch investeringsfonds de scepter op St. James’ Park en is het de vraag of het gedrag van de voormalige international van het Nederlands elftal écht een probleem is voor die vermogende Arabieren…

Mirror haast zich om daarbij te vertellen dat Dan Ashworth (technisch directeur van Brighton & Hove Albion, red.) momenteel favoriet is voor de rol van DOF (Director of Football, red.) op St. James’ Park.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *