Voetbal4u.com

Eredivisie Schmidt in zijn nopjes: ‘Ongelofelijk hoe goed hij dit seizoen was’

PSV-trainer Roger Schmidt is blij voor aanvaller Noni Madueke. Gisteren was hij de uitblinker in het met 4-0 gewonnen bekerduel tegen NAC. Hij speelde sinds half oktober slechts vier wedstrijden voor PSV en liep op 9 december weer een spierblessure op. In het gewonnen bekerduel met NAC maakte hij zijn rentree. Schmidt zette hem in de basis en zag de Engelse aanvaller meteen scoren.

“Noni speelde begin dit seizoen geweldig. Het was ongelofelijk hoe goed hij was”, zegt de PSV-trainer, die Madueke een helft gaf, op de persconferentie. “We moeten hem nu weer naar dat niveau brengen. Er is niks gebeurd, dat is voor zijn vertrouwen ook erg belangrijk. Hij speelde goed vandaag, het was een erg goede eerste stap.”

Schmidt toonde zich ook tevreden met het spel van PSV tegen NAC, dat met dubbele cijfers had kunnen verliezen in de kwartfinale van de KNVB Beker. “De spelers waren erg gefocust. Dat was voor mij het beste om te zien met het oog op de wedstrijd van zaterdag tegen Vitesse.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.