Voetbal4u.com

Frankrijk Justin Kluivert steelt harten in Frankrijk: ‘Zijn beste wedstrijd’

Justin Kluivert is goed op dreef bij zijn club Olympique Nice. Hij was gisteren de grote man in het met 4-1 gewonnen duel in de beker tegen Olympique Marseille. Hij scoorde twee keer én gaf een assist.

‘Justin pur talent’, kopt het toonaangevende L’Equipe dan ook. RMC Sport doet daar nog een schepje bovenop. ‘Justin Kluivert heeft zichzelf onderscheiden. Dit was zijn beste wedstrijd in een Nice-shirt.’

Journalist Kévin Diaz van RMC is onder de indruk van Kluivert. “Ik verwachtte dit seizoen Calvin Stengs in plaats van Justin Kluivert in Nice. Maar hij kwam een coach tegen, Christophe Galtier. En hij wilde heel graag een belangrijke stap zetten in zijn carrière. Sinds zijn terugkeer is hij echt getransformeerd.”

Galtier gaf na de wedstrijd tegen Marseille aan trots te zijn op Kluivert. “Het ontbrak hem vaak aan assists en goals, hoewel hij na zijn blessure steeds meer dichterbij kwam. Hij heeft een geweldige wedstrijd gespeeld.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *