Voetbal4u.com

Engeland Cristiano Ronaldo Jr. (11) tekent contract bij Manchester United

Cristiano Ronaldo Jr. heeft op elfjarige leeftijd zijn eerste contract getekend bij Manchester United. De zoon van de Portugese superster Cristiano Ronaldo speelt in de jeugdopleiding van ‘The Mancunians’.

Het talent poseert met een United-shirt met het iconische rugnummer zeven. Hij verkeert in gezelschap van Gabriel, een andere veelbelovende speler van The Mancunians die 26.000 volgers heeft op Instagram en eerder al een sponsordeal met Nike signeerde.

Cristiano Jr. streek afgelopen zomer in het kielzog van zijn vader neer in Manchester. Ronaldo heeft nog niet gereageerd op het heugelijke nieuws over zijn zoon. Hij plaatste eind januari wel een foto waarop de twee samen aan het trainen zijn. ‘Present and future’, liet hij daarbij weten. Cristiano Jr. heeft zelf nog geen Instagram-account.

“We zullen zien of mijn zoon een groot voetballer zal worden”, vertelde Ronaldo in december. “Hij heeft potentie. Hij is snel en dribbelt goed, maar dat is niet genoeg. Ik vertel hem altijd dat het werk en toewijding vergt om succes te hebben. Ik zal hem niet onder druk zetten om voetballer te worden, maar als je me vraagt of ik wil dat hij het wordt, ja dan zou ik het wel willen. Het belangrijkste is dat hij de beste wordt in wat hij ook doet, of dat nu als voetballer is of als dokter.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.