Voetbal4u.com

‘Orkun Kokcu is obsessie van Arsenal-trainer Arteta’

Arsenal wil zich deze zomer gaan versterken met Orkun Kokcu. Hier maakt het medium TalkSport te melden en Fichajes noemt Kökçü zelfs ‘een obsessie van trainer Mikel Arteta.

De Spanjaard zou bijzonder gecharmeerd zijn van allrounder Kökçü, die niet alleen in zijn passing erg sterk is, maar dit seizoen ook steeds meer ballen veroverd én meer goals begint te maken. Dat spreekt Arteta dus naar verluidt heel erg aan.

Vlak voor het EK 2020 zou Arsenal al geprobeerd hebben om Kökçü binnen te halen, maar dat lukte toen niet. Komende zomer gaan de Gunners mogelijk een nieuwe poging wagen. Enkele Engelse bronnen spreken al over ‘Arsenal’s £50million-rated transfer target’. Kassa voor de Rotterdammers, dus.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *