Voetbal4u.com

Eredivisie ‘AS Roma wil doorpakken voor Marcos Senesi’

Een toptransfer lonkt voor Feyenoord en Marcos Senesi deze zomer. Het Italiaanse AS Roma wil namelijk doorpakken deze zomer. Hier maakt het medium La Gazetta dello Sport melding van.

AS Roma staat momenteel ‘slechts’ zevende in de Italiaanse Serie A. Coach José Mourinho mopperde dit seizoen al meermaals publiekelijk over de kwaliteit van zijn selectie en eigenaar Dan Friedkin lijkt het daarmee eens te zijn. Volgens de roze sportkrant komt er deze zomer maar liefst honderd miljoen euro beschikbaar voor het aantrekken van nieuwe spelers.

La Gazzetta dello Sport weet dat Roma sowieso drie spelers wil aantrekken: een verdediger, een spelmaker en een aanvaller. Voor de positie achterin is Marcos Senesi een serieuze optie. De Argentijnse verdediger ligt nog tot medio 2023 vast bij Feyenoord en zal komende zomer normaliter verkocht worden om een transfervrij vertrek af te wenden. Een contractverlenging lijkt er immers niet in te zitten.

Het medium noemt ook Granit Xhaka (Arsenal) en Filip Kostic (Eintracht Frankfurt, ex-FC Groningen) als opties voor AS Roma. De Romeinen denken met dit trio een serieuze slag te kunnen slaan richting het nieuwe voetbalseizoen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.