Voetbal4u.com

Duitsland ‘Robert Lewandowski jaagt op transfer naar Real Madrid’

Robert Lewandowski aast op een zomerse toptransfer naar Real Madrid. Hier maakt het Spaanse medium AS melding van. Hij heeft nog een contract tot medio 2023 bij Bayern Munchen.

ligt nog tot medio 2023 vast bij Bayern München. De Duitse grootmacht hoopt de geroutineerde aanvaller te behouden, maar op dit moment is een verlenging voor hem geen optie. Hij zou besloten hebben dat hij nog één keer een grote transfer wil maken en daarbij zou hij Real Madrid hebben uitgekozen als nieuwe club.

De Madrilenen ziet in Erling Braut Haaland de droomspits voor de komende jaren. De spits van Borussia Dortmund dreigt echter onhaalbaar te worden, waardoor een Plan B zou eveneens overwogen worden. Naast Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) geldt Lewandowski als buitenkansje in het Bernabéu.

Volgens AS heeft Lewandowski zijn management al opdracht gegeven om deze deal tot stand te brengen. De Poolse goalgetter hoopt op de steun van Bayern, dat vanwege zijn in 2023 aflopende contract nu nog aan hem kan verdienen. Naar verluidt staat er een transfersom van dertig tot veertig miljoen euro tegenover.

Lewandowski heeft in München een nettosalaris van twaalf miljoen euro per jaar. Dat lijkt behapbaar voor Real Madrid, zeker omdat de Poolse spits naar verluidt een deel wil inleveren om nog eens in de Spaanse competitie te spelen. In eerder stadium mislukte een overstap naar Madrid nog.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.