Voetbal4u.com

Engeland ‘Aston Villa doet Coutinho-voorstel aan Barcelona’

Philippe Coutinho speelt sinds deze winter op huurbasis voor Aston Villa en lijkt daar prima op zijn plek te zijn. De Engelse club wil hem dan ook definitief gaan verlossen van FC Barcelona.

Ze kunnen hem definitief overnemen in de zomer, maar men zou opnieuw willen onderhandelen over de optie tot koop ter waarde van veertig miljoen euro. Villa meent recht te hebben op een lager bedrag wetende dat het zijn hele salaris heeft overgenomen.

Coutinho heeft een uitstekende indruk gemaakt tijdens zijn eerste weken als speler van Villa. De Braziliaan hoopt in de Premier League te blijven spelen, maar de vraag is of dat na de zomer gaat gebeuren op Villa Park. Barcelona moet namelijk beoordelen of het wil meewerken aan een verlaagde transfersom.

De kans op een deal lijkt realistisch. Barcelona wil namelijk af van Coutinho, die zelf ook zijn zinnen heeft gezet op een definitieve breuk met de Catalanen. De club en de oud-speler van Liverpool beschouwen een samenwerking als een gepasseerd station.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.