Voetbal4u.com

Eredivisie Noni Madueke wil jacht op Ajax openen: ‘Doel is kampioen worden’

Noni Madueke is weer terug na een blessure bij PSV. En hij liet gisteren direct weer eens zijn waarde zien voor zijn ploeg. Vitesse werd met 0-5 opgerold en de Engelse aanvaller was goed voor twee assists.

Natuurlijk houd ik van scoren, maar een 0-5 zege is perfect. Het maakt niet uit dat ik niet scoor”, reageert de Engelsman bij ESPN. “Ik ben ook nog gezond. Dat is waar het echt om gaat. Lekker spelen, dribbelen, dat is waarvoor ik leef. Ik voel me gezegend en wil God bedanken.”

Madueke lijkt kort na zijn rentree alweer in topvorm te verkeren. Hij blaakt van het zelfvertrouwen, maar na een uur werd hij gewisseld door trainer Roger Schmidt. “Ik voel me heel goed. Maar de afspraak was om een uur te spelen. De hamstring voelde nog goed, maar we hadden het zo afgesproken. Dat is slim, want donderdag spelen we weer in de Conference League”, doelt hij op het treffen met Maccabi Tel Aviv.

De negentienjarige rechtsbuiten ziet nog genoeg kansen voor PSV dit seizoen. “Mijn doel voor de rest van het seizoen is om fit te blijven en zoveel mogelijk plezier te hebben op het veld. En dan als team kampioen worden. Het gat is vijf punten, maar ik geloof er in. En in de bekertoernooien is ook alles mogelijk.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.