Voetbal4u.com

Eredivisie Maurice Steijn volgt Henk Fraser op bij Sparta

Maurice Steijn neemt het stokje aan het eind van het seizoen over van Henk Fraser bij Sparta. Dit heeft de club bekendgemakt via haar digitale huis. Hij heeft een contract getekend tot 2024 bij de Rotterdammers.

Fraser liet eerder weten dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen in Rotterdam. De club ging vervolgens op zoek naar zijn opvolger en had met verschillende trainers een gesprek, waaronder Steijn. De gesprekken met de oefenmeester gingen dermate goed dat de club besloot om toe te slaan.

Binnen Sparta heerst veel enthousiasme over Steijn. “We zaten veelal op de juiste golflengte”, laat technisch directeur Gerard Nijkamp weten over de komst van Steijn. “Dat sterkt ons in de overtuiging dat Maurice de juiste man is om vanaf komend seizoen hoofdtrainer te worden van Sparta.”

Steijn was alweer een tijdlang werkloos. Afgelopen zomer vertrok hij bij NAC Breda na een reeks tegenvallende resultaten. Vervolgens ging de hoofdtrainer op zoek naar een nieuwe werkgever, maar die kon hij nog niet vinden. Bij Sparta heeft hij alsnog een nieuwe uitdaging om aan te gaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.