Voetbal4u.com

Hoofdnieuws PSV-icoon geeft toe: ‘Ik kijk eigenlijk liever naar Ajax’

PSV hoopte onder trainer Roger Schmidt grote sprongen te gaan maken maar het valt allemaal wat tegen. Dit is ook de mening van Kees Ploegsma senior. Hij vindt dat zijn club weinig is opgeschoten sinds zijn aanstelling.

De Eindhovenaren wachten alweer jarenlang op het landskampioenschap. De laatste seizoenen bleek Ajax telkens de sterkere te zijn, waardoor PSV niets anders kon doen dan te hopen dat het goed kwam. Ook internationaal wist de club weinig indruk te maken. De club heeft daarom een paar kleurloze jaren achter de rug.

Bovendien is het spel niet om over naar huis te schrijven. Het stelt Kees Ploegsma senior zelfs dermate teleur dat hij tot een pijnlijke conclusie komt. “Ik zeg het met pijn in mijn hart, maar ik kijk liever naar Ajax dan naar PSV. Ik ben een PSV’er, dus het is lastig om te zeggen, maar het is wel de realiteit”, laat de clubicoon weten in de Skiete Willy Podcast van Voetbal International.

Ploegsma is van mening dat PSV teveel heeft geluisterd naar de mening van Schmidt en dat de vereniging daardoor de verkeerde kant is opgeschoten. Dat vindt hij een zeer kwalijke zaak. “Heel veel spelers zijn niet van topniveau. Ze hebben te veel hun oren laten hangen naar Schmidt.”One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.