Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Roman Abramovic niet meer welkom in Engeland’

Nu het oorlog is tussen Rusland en Oekraine heeft dit ook grote gevolgen voor Russen in het buitenland. Volgens het medium The Sun is Chelsea-eigenaar Roman Abramovic niet langer welkom in Engeland vanwege zijn banden met het Kremlin.

Al maanden zou Abramovich niet meer zijn gespot in de buurt van Stamford Bridge, de thuishaven van zijn geliefde Chelsea. De steenrijke eigenaar zou zijn aanvraag voor een visum ook hebben ingetrokken. Dit visum maakt het mogelijk om te investeren in Groot-Brittannië.

De Telegraaf bericht: “Naar verluidt zouden immigratiefunctionarissen instructies gekregen hebben om het voor Abramovich – die een herenhuis van 125 miljoen pond bezit in de buurt van Kensington Palace – onmogelijk te maken zich ook in het Verenigd Koninkrijk te vestigen. Zijn zaak zou behandeld worden door de ‘speciale dienst’ van het ministerie van Buitenlandse Zaken.”

Daar voegt het medium aan toe: “Abramovich werd dinsdag door parlementsleden genoemd als een van de 35 oligarchen die door de Russische oppositieleider Alexej Navalny geïdentificeerd werden als ‘goede vrienden’ van Poetin. Beweringen die Abramovich ontkent. Hij zegt ook niets te hebben gedaan waardoor hij gesanctioneerd zou moeten zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.