Voetbal4u.com

Engeland ‘Erik ten Hag heeft droombaan te pakken’

De kans is aanzienlijk gegroeid dat Erik ten Hag de nieuwe manager wordt van Manchester United. Volgens het medium SPORT is zijn belangrijkste kandidaat Mauricio Pochettino namelijk afgehaakt voor deze baan.

United is voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe manager. Daarvoor zou de clubleiding twee topkandidaten hebben aangewezen: Ten Hag en Pochettino. Er is nog geen definitieve keuze gemaakt door de Premier League-club, maar volgens het Spaanse medium heeft de oefenmeester van Paris Saint-Germain wel een duidelijk standpunt ingenomen.

Pochettino zou niet staan te springen om PSG in te ruilen voor United. Niet omdat hij de Engelse topclub niet ziet zitten, maar omdat hij zou willen wachten om te zien of de baan bij Real Madrid beschikbaar komt. De Argentijn weet dat Carlo Ancelotti niet onomstreden is in het Bernabéu en zijn naam circuleert als mogelijke opvolger.

De 49-jarige Pochettino zou op dit moment dus ‘nee’ zeggen tegen Manchester United. Mocht dat kloppen, dan lijkt Ten Hag de absolute topkandidaat te worden. Er gaan al geluiden dat CEO Richard Arnold en interim-manager Ralf Rangnick hem ook als ideale optie zien, al zou de spelersgroep juist op de PSG-coach azen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.