Voetbal4u.com

‘PSV-aanvaller moet geselecteerd worden voor Rode Duivels’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Yorbe Vertessen timmert flink aan de weg bij PSV ook al heeft hij geen basisplaats onder trainer Roger Schmidt. Analist Jan Boskamp vindt dat hij ondanks dat toch een kans moet krijgen in het nationale elftal van Belgie.

In gesprek met Het Belang van Limburg vertelt hij: “Ik vind het in ieder geval een goed spelertje. Van mij mag hij nog vaker aan de bak komen bij PSV. Hij heeft snelheid, diepgang en scorend vermogen. Dat zijn in het moderne voetbal toch belangrijke wapens.”

“Het is maar Conference League, maar tegen Maccabi Tel Aviv zorgde hij voor dé treffer van de kwalificatie”, gaat Boskamp verder. “Die Hollanders zitten toch maar mooi met al hun clubs nog in Europa.”

En dus zou het gek zijn als Vertessen niet op de radar van de Belgen verschijnt, aldus de oud-Feyenoorder… “Om op Vertessen terug te komen, ik zie geen reden waarom Roberto Martínez hem volgende maand niet zou selecteren voor de Rode Duivels. Het is sowieso een kern van spelers onder de 50 caps. Bovendien zijn er heel wat Belgische internationals die bij hun club niet aan spelen toekomen. Driesje viel ook maar in bij Napoli. Lukaku heeft het lastig bij Chelsea…”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *