Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax meldt zich bij Club Brugge voor deze speler’

Ajax heeft interesse in de zeventienjarige verdediger  Kyriani Sabbe. Hij speelt momenteel voor het Belgische Club Brugge. Dit weet Het Nieuwsblad te melden.

Sabbe is een aanvallend ingestelde rechtsback uit de opleiding van Club Brugge. De jeugdinternational kan ook als linkervleugelverdediger uit de voeten en heeft een contract tot medio 2023 bij de kampioen van België.

Club Brugge zou die verbintenis graag met een extra jaar willen verlengen, maar Ajax probeert daar een stokje voor te steken: de landskampioen heeft Sabbe benaderd om de overstap naar Amsterdam te maken.

In principe kan Club Brugge een transfersom vragen voor Sabbe. Het is niet duidelijk wat de Belgen willen hebben voor de talentvolle verdediger, die dit seizoen bij alle Youth League-duels van zijn club in de basis stond.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *