Voetbal4u.com

Engeland Frank Lampard breekt hand na vieren late zege Everton

Het Everton van trainer Frank Lampard won gisteren in de 99ste minuut de degradatiekraker van Newcastle United en de vreugde bij de oefenmeester was groot. Zo groot zelfs dat hij zijn hand brak tijdens het vieren van de goal. Dat vertelde Lampard na afloop voor de camera van Prime, waar hij zijn flink toegetakelde hand toonde aan de camera.

Lampard ging volledig uit zijn dak nadat Iwobi The Toffees in absolute blessuretijd naar de drie punten schoot. “Het is een beetje trillerig nu, maar dat maakt me even niet uit. Misschien heb ik mijn hand wel gebroken, maar de overwinning is het belangrijkste.”

Everton deed dankzij de overwinning uitstekende zaken in de strijd tegen degradatie. De laagvlieger heeft nu 25 punten verzameld, drie meer dan nummer achttien Watford. Bovendien heeft Everton nog twee wedstrijden minder gespeeld dan de voornaamste concurrent. Met de zege op Newcastle kwam er voor Everton een einde aan een reeks van vier competitieduels zonder punten.

Lampard werd dit seizoen aangesteld bij Everton, als vervanger van de ontslagen Rafa Benitez. De Engelse oud-middenvelder kon een vrije val op de ranglijst lange tijd niet voorkomen, maar zal hopen dat de ommekeer nu is ingezet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.