Voetbal4u.com

VIDEO: Samenvatting Ajax – Feyenoord (3-2)

Ajax heeft vanmiddag uitstekende zaken gedaan in de competitie. In eigen huis wonnen ze namelijk met 3-2 van de aartsrivaal Feyenoord.

De Rotterdammers begonnen goed aan het duel en waren de betere partij. Ze kwamen zelfs op voorsprong door een goal van Luis Sinisterra. Sebastien Haller deed na 24 minuten wat terug voor Ajax door de 1-1 binnen te tikken. Maar niet veel later was het Guus Til die Feyenoord weer op voorsprong zette. Met 1-2 gingen ze de rust in.

Na rust kwam Feyenoord er niet meer aan te pas. Ajax voerde de druk op en het was uiteindelijk Dusan Tadic die met een fraaie vrije trap de 2-2 maakte. Even later was het Antony die aangeven van Nicolas Tagliafico de bevrijdende 3-2 binnen schoot. Kijk hieronder naar een samenvatting…..Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *