Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Marc Overmars nieuwe TD van Royal Antwerp FC

Marc Overmars heeft na zijn schandalige vertrek bij Ajax een nieuwe baan gevonden. Volgens De Telegraaf wordt hij namelijk de nieuwe technisch directeur van het Belgische Royal Antwerp FC.

Overmars gaat vandaag nog gepresenteerd worden bij de Jupiler League Pro-club, waar-ie voor meerdere jaren tekent. Het Nieuwsblad schrijft: “Het ambitieuze Antwerp beschouwt de zaak-Overmars bij Ajax als een privékwestie en kijkt vooral naar de enorme staat van dienst van de oud-speler van onder meer Ajax, Arsenal, FC Barcelona en Oranje. Als Ajax-bestuurder bracht hij de Amsterdamse club terug naar de Europese top. Overmars noteerde sinds zijn komst in 2013 een positief transferresultaat van 350 miljoen euro, haalde Premier League-spelers als Dusan Tadic en Daley Blind terug naar de Eredivisie en bereikte met Ajax de finale van de Europa League en de halve eindstrijd van de Champions League.”

Bij Antwerp moet Overmars aan de basis gaan staan van prijzenpakken. “Vijf jaar geleden speelde Antwerp nog in de tweede klasse. Bij de promotie raakte bekend dat de club in handen was gekomen van Paul Gheysens, eigenaar van bouwbedrijf Ghelamco en een van de allerrijkste Belgen. De ambities van de West-Vlaming zijn torenhoog. De afgelopen jaren investeerde hij al om en bij de zeventig miljoen euro in in Antwerp. In een mum van tijd heeft Gheysens de Great Old zo teruggebracht naar de top van het Belgisch voetbal.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.