Voetbal4u.com

‘Arne Slot kritisch op eigen speler na verlies in de Klassieker’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Feyenoord verloor gisteren op bezoek bij Ajax met 3-2 van de aartsrivaal. Na afloop was trainer Arne Slot kritisch op zijn eigen keeper Ofir Marciano. En volgens De Telegraaf is dat even terecht als opvallend.

Het medium refereert aan de 2-2 van Dusan Tadic. “Een vrije trap die vijf meter van de achterlijn wordt genomen, is net iets meer dan een corner en mag nooit in een keer in de bovenhoek achter een keeper van 1.93 meter verdwijnen. Slot draait er niet omheen als er vragen en verwijten komen na de wedstrijd. Ook hij denkt dat zijn doelman hier meer kon betekenen voor zijn ploeg.”

Daar voegt De Telegraaf aan toe: “Het is opvallend, omdat hij de rest van het seizoen nog verder moet met de Israëlische international. De coach gaat zelfs nog wat verder als hij het verschil in kwaliteit verder duidt voor een groot publiek.”

Slot noemde het alternatief Marciano ‘het gevolg van afgelopen zomer, waarbij we niet alle posities even sterk dubbel hebben kunnen bezetten’. De krant concludeert: “Met andere woorden: Justin Bijlow zit op een hoog niveau en de reservekeeper is van een heel ander kaliber.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *