Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Ronald Koeman al in gesprek met de KNVB’

Ronald Koeman en de KNVB zouden op de achtergrond al gesprekken met elkaar voeren. Hij zou de opvolger moeten gaan worden van Louis van Gaal. Die er hoogstwaarschijnlijk na het WK in Qatar mee zal ophouden.

De Telegraaf onthult namelijk op maandagochtend: “De KNVB en Ronald Koeman willen geen commentaar geven, maar achter de schermen hebben al gesprekken plaats over de opvolging van Louis van Gaal na het WK. Koeman gaf de afgelopen weken al aan dat hij openstaat voor een comeback als bondscoach van het Nederlands elftal. Ook was hij recent voor diverse gesprekken en ontmoetingen in Nederland.”

De krant vervolgt: “Koeman, die vandaag 59 jaar wordt, zit sinds zijn ontslag bij FC Barcelona al bijna een half jaar zonder werk. Een rentree als clubtrainer ziet hij minder zitten, mede omdat hij zich met zijn vrouw Bartina in Barcelona heeft gevestigd. Bijna twee jaar geleden stapte hij op bij Oranje voor een job bij Barcelona. Daar deed de voetbalbond niet moeilijk over, want er kwam een miljoenenbedrag binnen als compensatie.”

In zijn eigen Videoland-serie Força Koeman gaf de Zaandammer onlangs al te kennen: “Je wordt bondscoach om ook een eindtoernooi mee te maken. Dat ontbreekt. Als ik daar ooit weer een kans voor krijg… Ik ga niet solliciteren, maar dat is wel een gemisje. Wie weet komt dat nog een keer. Dat past misschien nog wel het beste bij mij: niet iedere dag op het veld staan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.