Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Arne Slot droomkandidaat voor Ajax om Ten Hag op te volgen’

John Heitinga is momenteel werkzaam in de jeugd van Ajax en de voormalig speler staat er goed op bij de Amsterdammers. Toch achten ze hem nog niet rijp om Erik ten Hag op te volgen. Dat meldt De Telegraaf-journalist Mike Verweij in de podcast van de krant.

Heitinga bivakkeert met Jong Ajax dit seizoen in de subtop van de Keuken Kampioen Divisie en laat zijn ploeg geregeld sprankelend voetballen. De club wil hem het allerliefst komend seizoen bij een club in de Eredivisie stallen om hem ervaring op te laten doen op eigen benen.

Ook de naam van Peter Bosz zal volgens Verweij weer gaan vallen in Amsterdam. De huidige coach van Olympique Lyon loodste Ajax in 2017 nog naar de finale van de Europa League en geldt als een van de beste coaches van Nederland. “Maar de beste kandidaat zat gisteren al op de bank in de ArenA”, aldus Verweij. “Dat zou echt heel erg gevoelig zijn, maar Arne Slot is een goede kandidaat. Hij zou goed bij Ajax passen.”

Erik ten Hag wordt al maanden begeerd door vrijwel alle topclubs die voor komend seizoen speuren naar een nieuwe oefenmeester. De Tukker staat onder meer op de verlanglijst bij Paris Saint-Germain en Manchester United.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.