Voetbal4u.com

‘Patrick Kluivert na de zomer trainer van Ajax’

Erik ten Hag lijkt Ajax deze zomer te gaan verlaten voor een avontuur in het buitenland. Manchester United is één van de clubs die hem graag wilt hebben. En wat Patrick Kluivert betreft mogen de Amsterdammers hem dan bellen voor de vrijgekomen vacature.

In gesprek met de Amerikaanse tak van ESPN erkent Kluivert deze baan te ambiëren. “Ja, ik zou zeker trainer bij Ajax willen worden. Dat zou kunnen”, zo laat hij weten. Eerder werd zijn naam ook gelinkt aan het directeurschap na het vertrek van Marc Overmars, maar stelt de oud-aanvaller: “Ik wil absoluut verder in het trainersvak.”

Kluivert vervolgt: “Waar ik heen wil? Ergens waar er een goed project is, daar ik dan de hoofdtrainer zijn, natuurlijk. Ik ben nu aan het kijken wat interessant kan zijn.” Ajax lijkt gezien zijn achtergrond een interessante optie. “Ja, het zou kunnen. Als God wil dat ik trainer van Ajax word, waarom niet? Of ik er klaar voor ben? Ja, ik ben er klaar voor.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *