Voetbal4u.com

Gravenberch bij Jong Oranje: ‘Had het echt niet zien aankomen’

Monument Valley ONGEKEND! Maak van €1 gewoon €50 als CITY zondag wint van FORREST!

Ryan Gravenberch maakt momenteel geen deel meer uit van het grote Oranje. De middenvelder van Ajax moet zich melden bij Jong Oranje. Iets dat hij echt niet had zien aankomen.

Begin maart deelde bondscoach Louis van Gaal hem het slechte nieuws mee en in het Algemeen Dagblad vertelt de Ajax-middenvelder: “Ik houd er wel van dat een trainer zegt waar het op staat. Dat is beter dan dat je er niet bij zit en niet eens hoort waar dat aan ligt. Dat neemt niet weg dat ik verbaasd was.”

Van Gaal vertelde op zijn persconferentie over de situatie van Gravenberch: “Hij heeft een heel slechte periode doorgemaakt. Toen heeft hij met mij gesproken. Hij heeft een reactie laten zien en daar ben ik heel blij mee. Ryan en Devyne Rensch kunnen (bij Jong Oranje, red.) het voortouw nemen om Zwitserland te verslaan. Dat heb ik hem ook gezegd. Daar is hij niet altijd blij mee, maar het is wel een test voor hem.”

En dus meldde de middenvelder zich onlangs bij de beloften: “Ik was natuurlijk wel even teleurgesteld. Ik had het echt niet zien aankomen. Maar ik heb de knop daarna snel en goed omgezet en ik voel me hier ook zeker niet te groot voor. Natuurlijk zit je het liefst bij het eerste elftal van Oranje, maar ook hier ken ik veel boys. Het is gezellig om hen weer te zien. Vrijdag tegen Bulgarije en daarna dinsdag tegen Zwitserland kunnen we een grote stap naar het EK zetten. De bondscoach zei ook dat ik hier de boel op sleeptouw kan nemen. Dat ben ik ook van plan.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *