Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Vinnige Ronaldo: ‘Jullie stellen allemaal dezelfde vragen’

De Portugese superster Cristiano Ronaldo is de vragen die journalisten stellen over zijn toekomst zat. Dinsdagavond speelt hij met zijn land tegen Norrd-Macedonie en wil daarna zelf bepalen wat zijn toekomst is bij de nationale ploeg.

In november van dit jaar kan Ronaldo opgaan voor zijn vijfde WK, mocht Portugal dinsdag afrekenen met Noord-Macedonië. CR7 krijgt dan ook veel vragen of dat zijn laatste eindtoernooi zal zijn. “Ik merk dat iedereen dezelfde vraag stelt”, zegt hij op een persconferentie. “Ik beslis over mijn eigen toekomst en niemand anders. Als ik zin heb om langer door te gaan, dan doe ik dat. Als ik het gevoel heb dat ik niet meer van waarde ben, dan doe ik het niet. Ik ben de baas, punt uit.”

In aanloop naar de allesbeslissende wedstrijd tegen Noord-Macedonië doet de aanvaller van Manchester United een oproep. “Voor ons is dit nu de wedstrijd van ons leven. Ik vraag aan alle Portugezen onvoorwaardelijke steun, net als de vorige keer tegen Turkije (3-1 winst). Ik wil graag dat we allemaal het volkslied zo hard zingen alsof het lijkt dat er geen muziek bij is. Ik weet zeker dat jullie achter ons staan en dat we dan de wedstrijd winnen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.