Voetbal4u.com

SC Heerenveen laat Siem de Jong vertrekken

SC Heerenveen gaat de bezem door de selectie halen. En daarom mag o.a Siem de Jong vertrekken bij de Friezen. Ook de verbintenissen van Ibrahim Dresevic, Lucas Woudenberg, Jan Ras, Hamdi Akujobi en Stanislav Shopov niet open te breken. Zij zullen de deur bij de huidige nummer elf van de Eredivisie achter zich dichtdoen.

BVO’s zijn vanwege de CAO-regeling verplicht voor 1 april aflopende contracten formeel op te zeggen. Dat heeft Heerenveen ook gedaan bij Erwin Mulder en Nick Bakker, maar bij dit duo zal nog gekeken worden of er wellicht toch nog toekomst voor hen bij de club is. Zij zullen binnen afzienbare tijd met de leiding in gesprek gaan.

Heerenveen heeft nog de mogelijkheid om ook met Joost van Aken langer door gaan. Begin vorige maand sloot de verdediger transfervrij aan bij de selectie en maakte inmiddels ook zijn rentree in de hoofdmacht. De Friezen bepalen later of ze met hem doorgaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *