Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord kan Jorgen Strand Larsen niet betalen’

Onlangs werd bekend dat Feyenoord interesse zou hebben in Groningen-spits Jorgen Strand Larsen. Mocht dit daadwerkelijk zou zijn dan is hij volgens Hans Nijland niet te betalen voor de Rotterdammers. Hij sluit niet uit dat FC Groningen de recordprijs gaat pakken voor de Noorse spits.

Door een verslaggever van ESPN werd Strand Larsen gelinkt aan Feyenoord, al is niet duidelijk of dat serieus is. “We hebben absoluut een goede ploeg, maar dat vond ik ook al in de mindere fase. Waar ik vooral naar kijk is of er transferwaarde in een selectie zit. Ik denk dat dat zo is. Met Jørgen Strand Larsen hebben we een geweldige spits”, zegt Nijland bij VoetbalTijd.

“Wat hij op moet leveren? De recordtransfer van FC Groningen staat op naam van Marcus Berg: 9,5 miljoen euro. Het zou mij niet verbazen als deze daar overheen gaat. Ik las dat hij in verband wordt gebracht met Feyenoord, maar daar kan ik me niets bij voorstellen. Feyenoord kan deze jongen niet betalen”, verzekert Nijland, die twee jaar geleden afscheid nam als algemeen directeur van de club.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.