Voetbal4u.com

‘Ik word genaaid door mijn eigen teamgenoot’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Jong Oranje won gisteren in een cruciale EK-kwalificatiewedstrijd tegen Jong Zwitserland met 2-0. Middenvelder Wouter Burger werd er met rood afgestuurd. Hij was blij met het resultaat, maar baalde van zijn rode kaart.

“Ik heb beide doelpunten gemist, ik was namelijk nog doodziek van mijn rode kaart”, sprak hij na afloop voor de camera van ESPN. “Ik ben heel blij dat mijn rode kaart geen directe consequenties had voor de uitslag”, aldus Burger, die geel kreeg na een duel met Ndoye.

“Ik word genaaid door mijn eigen teamgenoot”, vertelt hij over de speler van FC Basel. “We trainen morgen (vandaag, red.) weer en dan is hij wel van mij. Nee, hij doet er alles aan om te winnen en ik moet iets slimmer zijn in dat duel door niet met geel op zak zo’n tackle in te zetten”, beseft Burger.

“Misschien had ik hetzelfde gedaan als de situatie andersom was geweest. Het zit alleen niet zo in mijn systeem. Hij voelt iets en gaat liggen. Dan ligt hij vijf minuten op de grond alsof hij echt geblesseerd is”, blikt hij terug. “Dat vind ik jammer en dat ga ik hem ook vertellen. Nee, we vliegen niet samen terug naar Zwitserland. Dat stond hiervoor ook niet op de planning hoor”, besluit Burger.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *