Voetbal4u.com

Eredivisie Hedwiges Maduro krijgt er een extra optie bij in Eredivisie

Er is veel interesse in Hedwiges Maduro. Nu zou ook het Rotterdamse Sparta hem volgend seizoen willen toevoegen aan de technische staf. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Technisch directeur van Sparta Gerard Nijkamp bevestigt dat hij al gesproken heeft met Maduro over een mogelijke samenwerking. De 37-jarige oud-middenvelder annex verdediger werkt momenteel als hoofdtrainer bij het beloftenteam van Almere City en combineert dat met een rol als analist bij ESPN.

Maurice Steijn is na de zomer de eindverantwoordelijke op Het Kasteel. Hij volgt Henk Fraser op, die na jaren vertrekt bij Sparta. Maduro is een belangrijke optie als mogelijk assistent-trainer, al heeft Nijkamp gezegd dat er meerdere gegadigden zijn.

De naam van Maduro zingt ook rond in de wandelgangen van PSV. De Eindhovenaren zoeken een nieuwe coach voor de beloften, nadat Ruud van Nistelrooij de stap maakte naar de hoofdmacht. Eerder wees Maduro al een rol als assistent bij FC Groningen af.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.