Voetbal4u.com

‘Ging voor Steven Berghuis allemaal een tikkeltje te snel’

Analist en voormalig topvoetballer Wim Kieft zag twee verschillende versies van Steven Berghuis deze afgelopen interlandperiode. Tegen Denemarken was hij een uitblinker maar tegen Duitsland verliep het moeizaam.

“Voor sommige spelers van Oranje, die goed voor de dag kwamen tegen Denemarken zoals de excellerende Steven Berghuis, ging het allemaal een tikkeltje te snel. Bij balbezit werd Berghuis minder tijd gegund, moest hij een fractie sneller handelen en dan zag je dat het hem moeite kostte om de juiste oplossing te vinden”, schrijft Kieft in zijn column voor De Telegraaf.

Kieft zag bij de tegenstander Leroy Sané uitblinken. Volgens de analist is het ‘oneerlijk’ om beide spelers te vergelijken. “Alleen op het hoogste podium, het WK, krijg je met meer spelers van wereldklasse te maken en dan moet je als Oranje wel aanhaken.”

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *