Voetbal4u.com

Eredivisie Nederlands elftal trapt het WK in Qatar af

Niet het gastland Qatar zal de eerste wedstrijd spelen op het WK spelen maar Nederland. Dit heeft de FIFA bekendgemaakt door het speelschema te presenteren. Oranje tegen Senegal is het allereerste duel van het WK, weten we nu.

De Telegraaf schrijft op zaterdagochtend: “Doorgaans wordt de openingswedstrijd van een WK gespeeld door het organiserende land. De FIFA is nu met de begintijden van de wedstrijden gekomen. Daaruit blijkt dat Nederland op maandag 21 november om 11.00 uur (13.00 uur in Qatar) tegen Senegal het WK opent en thuisland Qatar om 17.00 uur tegen Ecuador aftrapt. Het openingsduel wordt gespeeld in het Al Thumamastadion in Doha, Qatar speelt in het Al Baytstadion.”

De krant vervolgt: “Ecuador is op vrijdag 25 november om 17.00 uur de tweede tegenstander van Oranje. Die wedstrijd wordt gespeeld in het Khalifa Internationaal Stadion. De derde groepswedstrijd van het Nederlands elftal is op dinsdag 29 november om 16.00 uur tegen Qatar in het Al Baytstadion.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *