Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Erik ten Hag kiest tegen Groningen voor deze noodopstelling’

Ajax gaat vanmiddag op bezoek bij FC Groningen. En trainer Erik ten Hag zal moeten gaan puzzelen met zijn opstelling. Hij mist namelijk een aantal spelers vanwege blessures en schorsingen.

Antony is er bijvoorbeeld niet bij in de Euroborg door een schorsing. De Telegraaf schrijft: “Antony dupeerde zijn club flink door na de winnende treffer tegen Feyenoord zijn shirt uit te trekken, kreeg daarna nogmaals geel, dus rood, en is geschorst.”

Maar er is veel meer aan de hand bij de koploper van de Nederlandse competitie: “Lisandro Martínez lijkt nog niet hersteld van de blessure die hij in De Klassieker opliep, terwijl Edson Álvarez zich na zijn interlandverplichtingen met Mexico vrijdagavond laat pas meldde in het spelershotel in Groningen. De kans dat de middenvelder aan de aftrap verschijnt lijkt dan ook klein. Achter de naam van de bij Oranje afgehaakte Jurriën Timber staat nog een klein vraagteken.”

De krant gaat verder: “Het is aannemelijk dat Daley Blind links in het hart van de defensie de plek inneemt van Martínez. Nicolás Tagliafico keert dan terug als linksachter. Steven Berghuis is als rechtsbuiten de logische vervanger van Antony, waardoor op het middenveld moet worden gepuzzeld. Het Amsterdamse middenrif zou – indien álvarez niet in staat is om te starten – kunnen worden gevormd door Davy Klaassen, Ryan Gravenberch en Mohammed Kudus.”

Het Algemeen Dagblad verwacht overigens wél dat Álvarez gaat beginnen, omdat nood nou eenmaal wetten breekt. De onderstaande verwachte opstelling dient met potlood te worden genoteerd…

Verwachte opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Timber, Blind, Tagliafico; Álvarez, Gravenberch, Klaassen; Berghuis, Haller en Tadic.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.