Voetbal4u.com

Eredivisie Sparta reageert op gokophef rond Tom Beugelsdijk en Aaron Meijers

Sparta de clubs van Tom Beugelsdijk en Aaron Meijers heeft via een statement gereageerd op de gokophef die er momenteel speelt rondom deze spelers. Ze worden namelijk genoemd in een onderzoek naar illegaal gokken via Edobet.

Het Algemeen Dagblad onthulde vrijdag dat Beugelsdijk en Meijers zich ingekocht zouden hebben bij de inmiddels opgeheven goksite. ‘De club heeft met beide spelers gesproken en zij hebben aangegeven dat de geïnvesteerde bedragen uitsluitend bedoeld zijn als voorlopige belegging ná hun actieve voetbalcarrière’, benadrukt Sparta in een statement. ‘Beiden hebben aangegeven op dit moment geen aandeelhouder te zijn in het inmiddels opgeheven bedrijf.’

‘Sparta heeft geen betrokkenheid bij de genoemde opgeheven website’, vervolgt de eredivisionist. ‘Ook waren genoemde spelers niet in dienst bij Sparta ten tijde van de investeringen. Er is voor zover bij de club bekend geen formeel onderzoek ingesteld, maar mocht dit er komen dan zal de club alle medewerking verlenen.’

Beugelsdijk werd eerder al beschuldigd van het overtreden van de gokwet. De robuuste mandekker zou eind vorig seizoen een bewuste gele kaart hebben gepakt, meldde de NOS. Hij ontkende echter in alle toonaarden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.