Voetbal4u.com

‘Erik ten Hag wil Robin van Persie meenemen naar Manchester’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Erik ten Hag zou Robin van Persie willen meenemen naar Manchester United om daar zijn assistent te worden. Hier maken de Engelse boulevardmedia melding van.

Ten Hag is de topfavoriet om na dit seizoen interim-manager Ralf Rangnick op te volgen bij United. Volgens The Mirror en The Express denkt hij zelfs al na over de invulling van zijn technische staf. Daarom heeft de 52-jarige Tukker contact opgenomen met Van Persie, die van 2012 tot 2015 voor The Mancunians uitkwam. De voormalig aanvaller was in 2013 de topscorer van United, toen onder Sir Alex Ferguson voor het laatst de Premier League werd gewonnen.

Ten Hag zou van mening zijn dat de ervaring van Van Persie bij de Britse grootmacht van onschatbare waarde kan zijn. Van Persie ziet wel wat in een terugkeer bij United, maar het is geen uitgemaakte zaak dat het zover komt. Hij is momenteel trainer van Feyenoord O16, het team waarin ook zijn zoon Shaqueel speelt. Het jonge talent staat op het punt om zijn eerste profcontract te tekenen. Bovendien is Van Persies dochter een talentvol amazone.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *