Voetbal4u.com

Eredivisie PEC Zwolle versterkt zich met Bart van Hintem

Bart van Hintem speelt na de zomer weer voor PEC Zwolle. Hij komt transfervrij over van FC Groningen. Hij tekent in Overijssel een eenjarig contract met de optie voor nog een seizoen.

Dat heeft PEC Zwolle dinsdagmiddag bekend gemaakt op het clubkanaal. “Ondanks dat het op dit moment nog onzeker is op welk niveau PEC volgend seizoen speelt, heb ik er vertrouwen in dat deze groep zich handhaaft. Dat ik nu al een contract teken toont mijn gevoel bij deze club en geeft duidelijkheid voor alle partijen, daar hecht ik waarde aan. Hier wil ik mijn laatste jaren spelen”, spreekt Van Hintum zich uit over zijn nieuwe contract.

De linkspoot, die ook centraal achterin uit de voeten kan, is PEC Zwolle in de afgelopen jaren blijven volgen, nadat hij er eerder tussen 2011 en 2016 speelde. “Hier heb ik een hele goede en fijne tijd gehad, zowel voetballend als privé. De supporters en mensen die er werken, de manier van voetballen, deze club past gewoon heel goed bij mij”, legt hij zijn stap uit. Daarvoor kwam Van Hintum uit voor TOP Oss en FC Dordrecht, daarna voor Gaziantepspor, Heracles Almelo en dus FC Groningen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.