Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Erwin Koeman moet Ronald gaan assisteren bij Oranje’

Gisteren werd bekend dat Ronald Koeman het stokje gaat overnemen van Louis van Gaal na het WK in Qatar. En als zijn assistent zou hij graag zijn broer Erwin willen meenemen. Dit weet de NOS te melden.

De KNVB presenteerde Koeman woensdagochtend als opvolger van Louis van Gaal, die na het WK in Qatar de Oranje-scepter overdraagt. Over de invulling van de technische staf werd nog niets gecommuniceerd, maar NOS-verslaggever Joep Schreuder meldt dat Koeman twee assistenten wil meenemen. Eén van hen moet zijn oudere broer Erwin worden. “Dat is de grote droom van Koeman”, aldus Schreuder. Patrick Lodewijks is in beeld om terug te keren als keeperstrainer.

De oudste Koeman (60) stopte begin december bij Beitar Jerusalem en zette daarna meteen een punt achter zijn carrière als hoofdtrainer. Hij was coach bij RKC Waalwijk, Feyenoord, Hongarije, FC Utrecht, FC Eindhoven, weer RKC en Oman en Beitar Jerusalem. Bij Southampton en Everton werkte Koeman als assistent-trainer van zijn broer. Ronald Koeman gaat per 1 januari 2023 weer aan de slag bij Oranje en heeft tot en met het WK van 2026 in Canada, Mexico en de Verenigde Staten getekend.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.