Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Ten Hag moet Ronaldo wegsturen: ‘Dwing je respect mee af’

Erik ten Hag staat op het punt om de nieuwe manager te gaan worden van Manchester United. De club staat er momenteel niet goed voor en onder Ten Hag moet er weer worden meegedaan om de titel. Hij krijgt dan ook een wijselijk advies mee. Namelijk doorselecteren…..

Mario Been vertelt bij Voetbalpraat dat hij het verstandig zou vinden als Ten Hag Cristiano Ronaldo de deur wijst. “Ik denk dat je dan toch de keuze moet maken voor het sterkste elftal, daar dwing je enorm veel respect mee af. Als dat nodig is en dat levert ook de gewenste resultaten op dan is het goed. Maar dat is natuurlijk wel de vereiste. Als je zoiets doet, dan moet je meteen presteren, want anders heb je direct de media al tegen en de publieke opinie omtrent het feit dat je Ronaldo er niet in zet.”

Daarvoor is het dus wel cruciaal dat Ten Hag direct presteert. “Als je laat zien dat je het met andere spelers wel kan, dan is het goed. Ik hoop dat hij dat kan en dat hij komende zomer wat geld krijgt om te investeren. Dat is over het algemeen bij die club geen gebrek. Het is zo dat Ronaldo niet meer brengt wat hij altijd bracht, dus dan moet je doorselecteren.”

Ook René van der Gijp vindt dat Ten Hag een frisse wind door Old Trafford moet laten waaien, zo vertelt hij bij Vandaag Inside. “Hij kan het niet slechter doen dan wat er de afgelopen jaren gebeurd is. Van Gaal bakte er niets van, Mourinho niet, Solskjaer was niks, het moet toch een keer goed gaan? Hij moet gretige gasten hebben. Spelers als Pogba, die de hele dag met zichzelf bezig zijn, moet je afscheid van nemen. Dat moet je niet hebben joh.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.