Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Ajax heeft niet geprobeerd om Erik ten Hag te behouden’

Ajax heeft trainer Erik ten Hag geen nieuwe aanbieding gedaan. Dit weet clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf te melden. Er waren wel gesprekken onderling een aanbieding er niet gedaan. En dat verbaast de clubwatcher.

Hij stelt dat dat onder de vertrokken Marc Overmars wel anders zou zijn gegaan. “Die was veel concreter geweest dan de huidige Ajax-leiding”, zegt hij in een video-item van De Telegraaf. “Zij hebben een kans gemist om Ten Hag een goed aanbod te doen. Er is gesproken, maar geen aanbieding gedaan en waarom weet niemand. Vanaf het moment dat Overmars weg was, is er iets geknapt bij Ten Hag.”

De oefenmeester gaat vanaf volgend seizoen aan de slag bij Manchester United, maar dat had niet veel gescheeld. “Het was een dubbeltje op zijn kant, want Leipzig kwam met een bod dat het overwegen waard was. Het hart van Ten Hag ligt in Duitsland en hij wil graag ooit nog eens bij Bayern München uitkomen, maar Manchester is Manchester en die hebben een hele goede aanbieding gedaan. Daar is hij toch voor gevallen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.