Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Groningen wil zich versterken met Ragnar Oratmangoen’

FC Groningen wil toeslaan bij Go Ahead Eagles voor Ragnar Oratmangoen. Hier maakt het medium Voetbal International melding van. Hij zou voor drie jaar kunnen tekenen bij ‘De trots van het Noorden’.

Ze moeten één contractjaar afkopen om hem weg te halen uit Deventer. Dit seizoen maakte de 24-jarige Ossenaar vier doelpunten in de Eredivisie. Bij Go Ahead Eagles ontpopte Oratmangoen zich dit seizoen tot een vaste waarde. Trainer Kees van Wonderen deed veelvuldig een beroep op de vleugelspeler, die in het verleden al voor TOP Oss en SC Cambuur actief was.

Voor Go Ahead is zijn vertrek een serieuze domper. Van Wonderen zal de Deventenaren inruilen voor sc Heerenveen, met assistent-trainer Paul Simonis in zijn kielzog. Luuk Brouwers tekende reeds bij FC Utrecht, waar ook doelman Andries Noppert op weg lijkt naar de uitgang. Een groot deel van de succesploeg valt daarmee uiteen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.