Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Érick Gútierrez wil met Schmidt mee naar Benfica’

PSV-middenvelder Érick Gútierrez staat er voor open om met Roger Schmidt mee te gaan naar Benfica. Dit heeft hij laten weten tegenover het medium Bolavip México. Wat hem betreft krijgt de samenwerking volgend seizoen een vervolg bij de Portugese topclub.

Gutiérrez betreurt diens beslissing om PSV te verlaten. “Natuurlijk ga ik hem missen”, stelt de Mexicaan. “Het is een serieuze domper, aangezien we goed spelen en we hadden hem nog graag een jaar behouden. Hij schijnt naar Benfica te gaan, al heeft hij ons nog niets verteld, maar wij hebben dat ook gelezen.”

Guti vervolgt: “De waarheid is dat Schmidt vanaf het begin heel duidelijk is geweest naar ons. Hij heeft andere projecten aangeboden gekregen en ondanks de gebeurtenis van gister (uitschakeling Conference League, red.) doen we het goed als team”, zo vervolgt de middenvelder.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.