Voetbal4u.com

Italië ‘AC Milan aast op komst van Sebastien Haller’

AC Milan wordt binnenkort waarschijnlijk overgenomen door een investeringsmaatschappij uit Bahrein en dat betekend een flinke financiele boost voor de club. De nieuwe eigenaren zullen een transferbudget van maar liefst 300 miljoen euro beschikbaar stellen om de selectie te versterken.

Dit weet het medium La Gazetta dello Sport te melden. De Rossoneri hebben al een flink verlanglijstje samengesteld: Sébastien Haller (Ajax), Marco Asensio en Isco (beiden Real Madrid), Christopher Nkunku (RB Leipzig) en Raheem Sterling (Manchester City) zijn in beeld in San Siro. Daarnaast zijn de gesprekken met Sven Botman (Lille) en Divock Origi (Liverpool) al vergevorderd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.