Voetbal4u.com

Eredivisie ‘AZ wil talentvolle middenvelder langer aan zich binden’

AZ wil het contract van de talentvolle middenvelder Mohamed Taabouni openbreken en verlengen. Volgens Voetbal International zijn beiden partijen in gesprek met elkaar. Mocht Taabouni bijtekenen, dan ligt een verhuurperiode voor de hand voor de talentvolle middenvelder.

Taabouni staat bekend als een groot talent, maar wacht nog altijd op zijn doorbraak bij het eerste elftal van de Alkmaarders. De twintigjarige aanvallende middenvelder kwam slecht tot een paar invalbeurten, maar speelt voornamelijk zijn wedstrijden in Jong AZ. Voetbal International weet te melden dat zowel Taabouni als AZ niets zien in nog een jaar bij Jong AZ spelen. Mocht de talentvolle spelmaker bijtekenen, dan lijkt komend seizoen een verhuurperiode voor de hand te liggen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.