Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Juventus niet langer geinteresseerd in Orkun Kokcu’

Juventus gaat niet langer achter Orkun Kokcu aan. De Italiaanse grotmacht heeft de middenvelder van Feyenoord van haar lijstje geschrapt.

Enkele maanden geleden werd Kökcü vanuit het niets gelinkt aan Juventus. Deze week werd daar opnieuw over bericht, maar de Italiaanse journalist Giovanni Albanese heeft vernomen dat de clubleiding in Turijn hem niet langer ziet als aanwinst voor volgend seizoen. Over de reden laat hij zich niet uit.

Kökcü maakt een uitstekend seizoen door bij Feyenoord. In 44 officiële wedstrijden voor de Rotterdamse club produceerde de international van Turkije negen doelpunten en acht assists. Hij werd al meermaals verkozen tot Speler van de Maand in de Eredivisie.

Het contract van Kökcü loopt medio 2025 af. Juventus zal deze zomer dus niet toeslaan in Rotterdam-Zuid, maar daarmee is de dreiging van een transfer niet meteen verdwenen. Ook andere clubs uit buitenlandse topcompetities houden hem immers in de gaten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.