Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Alex Ferguson blij met aanstelling Erik ten Hag bij United

Voormalig Manchester United-manager Alex Ferguson is content met de toekomstige aanstelling van Erik ten Hag bij zijn oude club. Hij is onder de indruk van de prestaties van de Nederlandse coach van Ajax.

“Erik heeft de afgelopen vier jaar bij Ajax bewezen één van de meest opwindende en succesvolle coaches van Europa te zijn. Hij staat bekend om het aantrekkelijke, aanvallende voetbal en het gebruiken van jonge talenten in zijn team”, stelt Ferguson in MIrror.

De inmiddels tachtigjarige Ferguson werd dertien keer landskampioen met United. Sinds het vertrek van de Schot, die op dit moment een bestuursfunctie bekleed bij The Red Devils, wacht United nog steeds op de eerste landstitel. Het is duidelijk dat Ten Hag de fans op Old Trafford dat succes weer eens moet gaan schenken.

Ferguson heeft een tip voor Ten Hag: “Ik hoop dat hij het goed gaat doen. De club heeft iemand nodig die de controle kan pakken en ik hoop dat Erik die persoon is.” Ferguson sprak ook met Ten Hag gedurende de onderhandelingen met de club. “Tijdens onze gesprekken ben ik diep onder de indruk geraakt vanwege om zijn plan om United weer terug naar de top te krijgen. Hij heeft een fantastische drive en is vastberaden om dat te bewerkstelligen.”

Ferguson weet echter als oud-trainer dat Ten Hag zich op dit moment ergens anders op focust: “Ik wens Ten Hag succes met het focussen op zijn doelen bij Ajax. Ik kijk er alleen wel naar uit om hem te verwelkomen bij Manchester United.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.