Voetbal4u.com

‘Einde seizoen voor PSV-aanvaller Carlos Vinicius’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Het ziet ernaar uit dat Carlos Vinicius zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld voor PSV. Hij raakte namelijk vanmiddag tegen Willem II ogenschijnlijk zwaar geblesseerd aan zijn hamstring.

Vinícius zat aangeslagen naast het doel en was even ontroostbaar door de medische staf van PSV. Hij kon zelf niet meer lopen en moest worden gedragen. Al hinkelend liep de Braziliaan de catacomben in, geholpen door de staf van PSV. Voor Vinícius kwam Bruma in het veld. In het meest serieuze geval komt Vinícius dit seizoen niet meer in actie, maar duidelijkheid daarover is er vanzelfsprekend nog niet.

De blessure van Vinícius is ook voor PSV een zware tegenvaller. De club uit Eindhoven kampt al met veel blessures en kan iedere speler meer dan goed gebruiken tijdens het slot van de Eredivisie, waarin een achterstand op koploper Ajax weggewerkt moet worden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *