Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Érick Gútierrez zal deze zomer vertrekken bij PSV’

De kans is groot dat de Mexicaanse middenvelder Érick Gútierrez deze zomer zal gaan vertrekken bij PSV. Dit weet De Telegraaf te melden.

Na de 4-2 zege op Willem II het medium Gutiérrez ‘een van de positieve uitschieters bij PSV dit seizoen’, nadat hij eerder op een dood spoor leek te zitten. “De Mexicaan manifesteert zich zo sterk, dat hij de interesse heeft gewekt van Fulham en Benfica, de nieuwe werkgever van Schmidt. Het contract van Guti loopt tot medio 2023, zodat PSV hem deze zomer moet verkopen om nog iets van de transfersom terug te krijgen.”

Gutiérrez schoof zondag zelf aan op de persconferentie in het Philips Stadion. De Mexicaanse middenvelder sloot een transfer niet uit. “Ik heb nog een jaar te gaan en voel me een belangrijk onderdeel van de ploeg. We hebben het nog niet over mijn toekomst gehad, maar ik sta open voor alles wat er op mijn pad komt.”

Dit seizoen werd Gutiérrez in 36 officiële wedstrijden ingezet bij PSV. Scoren deed hij één keer, in de bekerfinale tegen Ajax (2-1 overwinning). Hij speelt sinds augustus 2018 voor de Eindhovenaren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.