Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Alfred Schreuder ook gelinkt aan Italiaanse clubs’

Alfred Schreuder is de hoofdkandidaat om Erik ten Hag op te volgen bij Ajax maar de oefenmeester heeft meer keuzes. De trainer van Club Brugge geniet namelijk ook de interesse van clubs uit de Italiaanse Serie A. De werkwijze van Schreuder intrigeert Atalanta en Bologna, zo klinkt het.

De Nederlandse oefenmeester is pas sinds januari in dienst van Club Brugge, maar het einde van zijn periode in België lijkt al in zicht. Sinds enkele weken wordt Schreuder in verband gebracht met een terugkeer naar Ajax, waar hij Erik ten Hag moet opvolgen als hoofdtrainer.

Mocht Ajax voor een andere trainer gaan, dan zou een Italiaans avontuur een optie kunnen zijn Schreuder. Bij Atalanta is de trainer van Club Brugge in beeld als toekomstige opvolger van Gian Piero Gasperini, terwijl Bologna hem ziet als mogelijke vervanger van Sinisa Mihajlovic. Concreet lijkt de Italiaanse interesse in Schreuder op dit moment nog niet te zijn.

Schreuder werd onlangs gevraagd naar de vermeende belangstelling van Ajax en reageerde toen geheimzinnig. “Het enige wat ik erover kan zeggen is dat er bij iedere club waar ik heb gewerkt contacten zijn. Bij Hoffenheim, Ajax, FC Twente en nu ook Club Brugge is dat niet anders. Of de interesse concreet is? Daar gaat het niet om voor mij. Bij iedere club ken je mensen. Bij FC Twente heb ik ook contacten en bij Ajax uiteraard ook”, zei hij.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.