Voetbal4u.com

‘Zoon Robin van Persie gaat contract tekenen bij Feyenoord’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Shaqueel van Persie, de zoon van Robin van Persie gaat een contract tekenen bij Feyenoord. Hier maakt het medium Feyenoord Youth Watcher melding van. Hij zal hiermee in de voetsporen van zijn vader treden.

Robin speelde uiteindelijk ook nog voor Arsenal, Manchester United, Fenerbahçe en weer Feyenoord. Dat is een pad waar zoon Shaqueel ongetwijfeld voor zal tekenen.

Nu wordt de vijftienjarige ‘zoon van’ voor drie jaar vastgelegd door de Stadionclub, waar hij op dit moment in de jeugd een uitstekende indruk maakt en als groot talent te boek staat. Van Persie junior is net als zijn vader een spits en scoort aan de lopende band, waardoor hij ook al een oproep kreeg voor Nederland onder 16.

In september vorig jaar kwam vader Van Persie in gesprek met de NOS nog te vertellen over de kwaliteiten van zijn zoon. “Qua bewegingen lijkt hij het meeste op de latere versie van mezelf. Ik bedoel vanaf dertig plus, de manier van spelen. Dat is een beetje de manier waarop hij het invult.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *