Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Bayer Leverkusen is het meest concreet voor Luis Sinisterra’

Luis Sinisterra is bij Feyenoord bezig aan een uitstekend seizoen en heeft zich hiermee in de belangstelling gespeeld van verschillende grote clubs. En het Duitse Bayer Leverkusen zou het meest concreet voor hem zijn. Dit weet het medium Kicker te melden.

In 2020 bracht het betrouwbare Feyenoord Transfermarkt al eens naar buiten dat de Duitsers erg gecharmeerd zijn van Sinisterra, mogelijk resulteert het komende zomer dus in een overstap.

Volgens Kicker is Leverkusen bereid om twintig à 25 miljoen euro te betalen voor de dribbelkont, die de opvolger zou moeten worden voor Moussa Diaby, die vermoedelijk de stap naar de absolute wereldtop gaat maken.

Het Duitse medium schrijft tot slot nog dat er tot aan de UEFA Conference League-finale sowieso nog geen actie ondernomen zal worden; Feyenoord hoopt ongetwijfeld dat Sinisterra in Tirana nog één keer kan schitteren, zodat de vraagprijs nog wat verder omhoog geschroefd kan worden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.